Maurice

Even voorstellen

Kent u niet van die momenten waarop u denkt dat u geleefd wordt en dat u voortdurend wordt opgeslokt door de alledaagse drukte?
Wordt het dan niet tijd dat u eens een kleine pauze inlast en even tijd voor uzelf neemt? Lekker even tot rust komen, even aandacht aan uzelf besteden, uzelf eens lekker laten verwennen door een bezoek te brengen aan"Beauté Maurice".

Beauté Maurice is naast een eigentijdse schoonheidssalon een verjongingsinstituut dat wordt gerund door Maurice van Deurssen, een van de weinige mannelijke schoonheidsspecialisten die Nederland telt.
Mede door zijn medische achtergrond en zijn ruime ervaring als Operatie-Assistent en Intensive Care verpleegkundige werd hij geïnspireerd om de opleiding tot schoonheidsspecialist te volgen.

 

Nadat hij deze opleiding met goed gevolg had afgesloten volgde hij diverse specialistische nascholingstrajecten met betrekking tot huidverjonging.

Beauté Maurice is een schoonheidssalon waar niet alleen dames, maar ook heren terecht kunnen voor diverse behandelingen. Ook voor de heren volgde hij namelijk een speciale cursus. Maurice is van mening dat iedereen maar één huid heeft, en dat deze huid uw visitekaartje is. Daar mag en daar moet in geïnvesteerd worden. De huid kan dan ook op z'n tijd een opkikkertje gebruiken. Vandaar dat een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist niet alleen lekker is maar ook absoluut een "must" !
Beauté Maurice is een professionele schoonheidssalon waar u als klant centraal staat en waar u zich zeker op uw gemak zult voelen. Heeft u eenmaal de weg naar Beauté Maurice gevonden, dan zult u er zeker vaker een afspraak maken.